Home
Standaard Boekhandel

standaard

In meer dan 140 Standaard Boekhandels in Vlaanderen vind je een uitgebreid aanbod boeken, multimedia, wenskaarten, kalenders en agenda's. Leden van de Gezinsbond krijgen het hele jaar door 5 % spaarkorting.

Bied je kaart steeds samen met je aankopen aan. Eenmaal het kasticket gemaakt is, kan de korting niet meer in je online portemonnee gezet worden.

Voor het aanbod van Standaard Boekhandel, klik hier.

De korting is niet cumuleerbaar met de klantenkaart van Standaard Boekhandel, andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen. Niet geldig bij aankoop van e-books, kranten en tijdschriften, loterijproducten, tabak, media-acties, elektronica en accessoires, school- en studieboeken, boekenbonnen en andere geschenkboxen. De korting is niet geldig in Standaard Bookshops bij Fun en Aveve.

De korting is geldig bij betaling op de winkelvloer met een boekenbon. De korting is ook geldig bij betaling van online bestellingen in een winkel van Standaard Boekhandel ( niet bij online betaling van een online bestelling). Let wel: online bestellen met betaling bij afhaling in een winkel van Standaard Boekhandel kan enkel indien u ook over een klantenkaart van Standaard Boekhandel beschikt.

 

  
< Vorige   Volgende >
2010 Gezinsbond VZW, design inspired by Joomlashack