Home arrow Speciale Acties arrow Standaard Boekhandel
Standaard Boekhandel

standaard

In meer dan 140 Standaard Boekhandels in Vlaanderen vind je een uitgebreid aanbod boeken, multimedia, wenskaarten, kalenders en agenda's. Leden van de Gezinsbond krijgen het hele jaar door 5 % spaarkorting.

Maar er is meer ... Met de kortingsbon in je bonnenboekje krijg je bij afgifte 10 % spaarkorting. Ook in 'De Bond' verschijnt een kortingsbon van 10 % spaarkorting. Hou 'De Bond' dus goed in de gaten en mis de kortingsbon niet.  

Bied je kaart steeds samen met je aankopen aan. Eenmaal het kasticket gemaakt is, kan de korting niet meer in je online portemonnee gezet worden.

Voor het aanbod van Standaard Boekhandel, klik hier.

De korting is niet cumuleerbaar met de klantenkaart van Standaard Boekhandel, andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen. Niet geldig bij aankoop van kranten en tijdschriften, loterijproducten, tabak, media-acties, school- en studieboeken, boekenbonnen, andere geschenkbonnen en toegangstickets. Niet geldig op aankopen in de webwinkel van Standaard Boekhandel en in Standaard Bookshops. De korting is wel geldig bij betaling op de winkelvloer met een boekenbon. De korting is ook geldig bij betaling van online bestellingen in een filiaal van Standaard Boekhandel, online bestellen en betalen op de winkelvloer kan enkel met Standaard Boekhandel klantenkaart.

 

  
< Vorige   Volgende >
2010 Gezinsbond VZW, design inspired by Joomlashack